1 / 30

Chatsworth Hotel - Worthing

Bognor Regis, Storbritannien

Om Worthing

Chatsworth Hotel - Worthing ligger centralt i Worthing, en kvarts bilresa från både South Downs National Park och Arundel Castle & Gardens. Detta hotell ligger 18,6 km från Brighton Centre och 19,4 km från Brighton Pier. Känn dig som hemma i ett av de 97 rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, skrivbord och kaffe- och tebryggare. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Piren i Worthing - 0,3 km
Pavilion Theatre - 0,3 km
AMF Bowling Worthing - 0,3 km
East Beach Studios - 0,3 km
Connaught-teatern - 0,6 km
Worthing Museum and Art Gallery - 0,7 km
Assembly Hall - 0,8 km
Lancing Beach - 4,2 km
Sompting St Mary's Church - 4,3 km
Lancing FC - 4,5 km
River Adur - 4,7 km
Adur Outdoor Activities Centre - 6 km
South Downs National Park - 6,3 km
High Salvington Windmill - 6,6 km
D-Day Aviation Museum - 7,1 km

Chatsworth Hotel - Worthing rekommenderar att du använder flygplatsen Gatwick Airport (LGW) - 62,8 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och hiss. Detta rökfria hotell, som består av 1 byggnad och 4 våningar, erbjuder rabatterad parkering i närheten. Bekvämligheter som erbjuds är bland annat handikappanpassning. Hotellets gäster kan avnjuta en middag på Pebble Beach Brasserie eller ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Detta boende har fått sin officiella stjärnklassificering från VisitEngland, som är Englands nationella turismnämnd.
  • Avgift för närliggande parkering: GBP 11.00 per per dag (100 meter bort)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.

Karta över Chatsworth Hotel - Worthing

Adress

Chatsworth Hotel - Worthing

Worthing, England, Storbritannien

N 50.8109636 E -0.3673773

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare