Hem » Våra resmål » Danmark
Danmark
 

Danmark

"Dejligt", festligt och nära - perfekt för bilsemester

Danmark – tänk en resa till ett land av öar, med en kust som känns oändligt lång, dramatiska naturscenerier, fridfulla idyller och härligt gemyt – levande, livligt vackert. Vi kan erbjuda dig en av många spännande resor på egen hand t ex bilsemester till vårt grannland.

På Själland ligger "Dronningens By" Köpenhamn med det mesta av det bästa av shopping, kultur, design och nöjen. Här kan du ha en härlig weekend på ett av många hotell. Att resa hit är lätt både med bil och tåg.

Hyr en fin semesterlägenhet nära BonBon-Land eller ett boende på natursköna ön Møn. Och på Lolland finns Lalandia med subtropiskt badland och inomhus skridskobana.

Från Själland åker man via Stora Bältsbron och ön Fyn över till Jylland. Västkusten längs Nordsjön kallas Vesterhavet och har fantastiska sandstränder från norr till söder. På Jyllands nordspets ligger välkända Skagen som absolut är värd en resa.

På Jylland finns många fina semester byar nära stranden. Du kan få garanterat "badväder" i fina och kul badland med fina boende på bland annat Skallerup Klit, de många Danland Semesterbyar eller Dayz Resorts. Även på campingplatser som Nordsø Camping med campingstugor.

Mitt på Jylland i Billund ligger LEGOLAND®. Vi har massor av bra boende i alla prisklasser tätt på eller en bit ifrån. Vi har förmånliga semesterlägenheter, uthyrning av semesterhus eller campingstugor i trevliga miljöer. Många hotell och kroer i Billund eller i städer eller mindre byar runt omkring.

En fin upplevelse i Danmark är ett boende på en genuin dansk kro. I fin miljö njuter man gärna god mat och dryck. Vi har valt ut några av de mest attraktiva kroerna bland annat kring LEGOLAND® och Skagen för din resa. Hyra eget hus vid härlig strand för en vecka eller mer.

Hos Sembo föreslår vi färja Helsingborg-Helsingør över Öresund. Ska du resa vidare till Jylland för din semester, så ordnar vi biljett för Stora Bältsbron. Eller börja din bilsemester med färja direkt från Göteborg eller Varberg till Jylland.


Visa mer Visa mindre

Erbjudande

 • 15% rabatt i Köpenhamn

  när du bor 2 nätter på centrala Grand Hotel i Köpenhamn i perioden 10/10-30/12 2014.

  fr. 1.174 kr/2 vuxna
 • Slottsvistelse med middag

  Njut av en romantisk vistelse på slott med 1 övernattning, eftermiddagskaffe med kaka och 3-rätters middag för 2 personer

  fr. 1.598 kr/rum
 • 50% rabatt på mysig dansk kro

  Njut av härlig atmosfär och god mat på Hovborg Kro nära Legoland. Bo 2 nätter men betala bara för 1

  fr. 549 kr/rum och natt
 • Erbjudande på Skallerup Seaside Resort

  Boka 1 hus och få 1 hus gratis på köpet - gäller i perioden 1/11-18/12 2014 - välj produkt DK-10059,DK-100519,DK-100529,DK-100539 och DK-100549.

  fr. 1.366 kr/4 vuxna och 4 barn
 • Bo nära Legoland med 50% rabatt

  Bo 2 nätter - betala bara för 1 under svenska höstlovet På Danhostel Givskud Zoo - avstånd till Legoland 20 km

  fr. 349 kr/2 vuxna och 2 barn
 • Bo bekvämt på Dayz Resort Söhöjlandet

  Få 1 natt gratis när ni bokar 3 nätter i vissa perioder på denna fantastiska anläggningen på Jylland.

  fr. 949 kr/lgh och natt