Hem » Våra resmål » Danmark
Danmark
 

Danmark

"Dejligt", festligt och nära - perfekt för bilsemester

Danmark – tänk en resa till ett land av öar, med en kust som känns oändligt lång, dramatiska naturscenerier, fridfulla idyller och härligt gemyt – levande, livligt vackert. Vi kan erbjuda dig en av många spännande resor på egen hand t ex bilsemester till vårt grannland.

På Själland ligger "Dronningens By" Köpenhamn med det mesta av det bästa av shopping, kultur, design och nöjen. Här kan du ha en härlig weekend på ett av många hotell. Att resa hit är lätt både med bil och tåg.

Hyr en fin semesterlägenhet nära BonBon-Land eller ett boende på natursköna ön Møn. Och på Lolland finns Lalandia med subtropiskt badland och inomhus skridskobana.

Från Själland åker man via Stora Bältsbron och ön Fyn över till Jylland. Västkusten längs Nordsjön kallas Vesterhavet och har fantastiska sandstränder från norr till söder. På Jyllands nordspets ligger välkända Skagen som absolut är värd en resa.

På Jylland finns många fina semester byar nära stranden. Du kan få garanterat "badväder" i fina och kul badland med fina boende på bland annat Skallerup Seaside Resort, de många Danland Semesterbyar eller Dayz Resorts. Även på campingplatser som Nordsø Camping med campingstugor.

Mitt på Jylland i Billund ligger LEGOLAND®. Vi har massor av bra boende i alla prisklasser tätt på eller en bit ifrån. Vi har förmånliga semesterlägenheter, uthyrning av semesterhus eller campingstugor i trevliga miljöer. Många hotell och kroer i Billund eller i städer eller mindre byar runt omkring.

En fin upplevelse i Danmark är ett boende på en genuin dansk kro. I fin miljö njuter man gärna god mat och dryck. Vi har valt ut några av de mest attraktiva kroerna bland annat kring LEGOLAND® och Skagen för din resa. Hyra eget hus vid härlig strand för en vecka eller mer.

Hos Sembo föreslår vi färja Helsingborg-Helsingør över Öresund. Ska du resa vidare till Jylland för din semester, så ordnar vi biljett för Stora Bältsbron. Eller börja din bilsemester med färja direkt från Göteborg eller Varberg till Jylland.


Visa mer Visa mindre