Sök och boka resa

search
Ayia Napa
» Våra resmål » Cypern » Cypern » Ayia Napa

Ayia Napa i Cypern

Ayia napa - Cyperns populäraste semesterort

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

Ayia Napa i Cypern

Från första början var Ayia Napa en fiskeby. Idag är Ayia Napa Cyperns populäraste resmål. Mångsidighet är kanske det ord som beskriver Ayia Napa allra bäst.

Cyperns populäraste resmål

Här i Ayia Napa på Cypern finns många fina långgrunda stränder med massor av möjligheter till vattensportaktiviteter, en av Europas största vattenparker och en nöjespark. Restaurang, bar och nattlivet är i stort sett obegränsat. Det är ingen överdrift att påstå att området runt klostertorget i Ayia Napa har ett av Europas hetaste nattliv i juli & augusti.

Vilken typ av semester har du drömt om?

Vårt utbud av boende i Ayia Napa på är mycket varierat, här finns trevliga semesterlägenheter, fina hotell och det går även att hyra hus i området. Vårt breda urval gör det lättare för dig att hitta ditt perfekta boendet på Cypern för din semester.

Hett nattliv eller middag vid hamnen

På kvällarna är det klostertorget som gäller oavsett årstid. Tidigt på kvällen är det skönt att sätta sig ner på någon av uteserveringarna, dricka något gott och se på folkvimlet innan det är dags för middag på någon trevlig restaurang i hamnen. Vill man sedan efter middagen fortsätta kvällen är det bara att återkomma till klostertorget där möjligheterna senare på kvällen är i det närmaste obegränsade.

Välkommen att resa till Ayia Napa med Sembo!