Sök och boka resa

search
St Julians och Sliema
» Våra resmål » Malta » Malta » St Julians och Sliema

St Julians och Sliema i Malta

Stadsliv, kulinariska upplevelser och kultur

30 år som researrangör

30 år som researrangör

En del av Stena Line

En del av Stena Line

Delbetala din resa

Delbetala din resa

Prisgaranti på boende

Prisgaranti på boende

97% nöjda kunder

97% nöjda kunder

Tel: 042 - 37 85 00

Tel: 042 - 37 85 00

St Julians och Sliema i Malta

St. Julian’s & Sliema är två populära, sammanväxta semesterorter, som ligger i nära huvudstaden Valletta. Här hittar du öns i särklass bästa shopping, restaurang och nöjesutbud. Det största nöjesutbudet har St. Julian’s, medan Sliema har en lite mera mogen publik och den bästa shoppingen.

Utmed den 5 km långa strandpromenaden hittar du massor av trevliga restauranger, caféer och barer med en oslagbar havsutsikt. Här finns även ett stort utbud av lokala butiker, små härligt trånga shoppingränder i kombination med internationella modehus. I St Julian’s finns ett av Maltas totalt tre internationella Casinon. På dagarna badar man i St. George’s Bay, på ett lidobad (poolområden), vid hotellets pool eller tar lokalbussen till någon av öns sandstränder.

Turistskatt införs på Malta

Myndigheterna har från den 1 juni 2016 infört en miljöskatt på alla de Maltesiska öarna. Miljöskatten betalas på plats direkt till hotellet och ligger på ca EUR 0,50/person över 18 år/natt, dock max EUR 5/person/vistelse. Fullständig info hittar du på http://www.tourism.gov.mt/en/Documents/EnvironmentalContribution-NoticetoGuests-_EN.pdf