1 / 21

Hotel El Paraiso

Om Águilas

Hotel El Paraiso ligger i Águilas (i området Calabardina), en 3 minuters promenad från Playa de Calabardina och fem minuter med bil från Playa del Arroz. Detta hotell ligger 2,6 km från Playa del Sombrerico och 3,1 km från Playa del Charco. Känn dig som hemma i ett av de 39 rummen med platt-tv. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Playa de Calabardina - 0,2 km
Playa del Arroz - 2,2 km
Playa del Sombrerico - 2,5 km
Playa del Charco - 3,1 km
Playa del Barranco del Mar - 3,4 km
Playa del Rafal - 3,4 km
Playa de Todosol - 3,7 km
Playa de la Rambla de Elena - 4,3 km
Playa del Pocico del Animal - 4,8 km
Calabarilla - 4,8 km
Cala del Pozo de las Huertas - 3,8 km
Playa Amarilla - 6,8 km
Playa del Hornillo - 7,1 km
Centro de Interpretación del Mar - 7,2 km
Playa de las Delicias - 7,5 km

Gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring och värdeförvaringsskåp i receptionen. Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och conciergetjänster. När du vill äta något på detta hotell, kan du välja mellan deras restaurang och deras kafé. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukost enligt egen beställning serveras dagligen mot en avgift från 08.00 till 10.30.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: EUR 3.50–10 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för sen utcheckning: EUR 35 (endast i mån av tillgång)
  • Avgift för extrasäng: EUR 40 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Hotel El Paraiso

Adress

Hotel El Paraiso

Águilas, Spanien

N 37.434333 E -1.503181

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare