1 / 62

Courtyard By Marriott Ahmedabad Sindhu Bhavan Road

Ahmedabad, Indien

Om Ahmedabad

Courtyard By Marriott Ahmedabad Sindhu Bhavan Road ligger i Ahmedabad (i området Thaltej), fem minuters bilfärd från Zydus Hospital och Ahmedabad One Mall. Detta hotell med lyxprofil ligger 7,8 km från Sardar Patel-stadion och 9,8 km från Riverfront Park. Känn dig som hemma i ett av de 116 individuellt inredda rummen med iPod-dockningsstationer och minibarer. Sängen har duntäcken och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en smart-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Gulmohar Park Mall - 2,2 km
Vaishnodevi Temple - 2,6 km
ISCON Mall - 2,6 km
Vastrapur Lake - 2,9 km
Zydus Hospital - 2,9 km
The Vithalbhai Patel Bhawan - 3 km
Vikram Sarabhai Space Exhibition Center - 3,1 km
ISKCON Temple, Ahmedabad - 3,1 km
Sundarvan - 3,2 km
Ahmedabad One Mall - 3,2 km
Gujarat University - 4,5 km
Kankaria Lake - 5,5 km
Gujarat High Court - 6,1 km
NC Mehta Gallery - 6,4 km
Sarkhej Roja - 6,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Ahmedabad (AMD-Sardar Vallabhbhai Patel Intl.) - 17,6 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och expressutcheckning. Planerar du ett event i Ahmedabad? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 361 kvadratmeter, däribland konferenscenter och 3 mötesrum. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds gym och inomhuspool. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. På Aura - All Day Dining, en restaurang som specialiserar sig på lokala och internationella rätter, kan du äta lunch, middag och brunch. Man serverar även tilltugg på ders kafé, och du har tillgång till rumsservice dygnet runt. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Frukostbuffé serveras på vardagar mot en avgift. Detta boende kommer att renoveras mellan 29 januari 2024 och 25 januari 2025 (slutdatum kan komma att ändras). Följande områden påverkas:
  • Pool
Under renoveringens gång gör man allt man kan för att minska oljud och störningar.
  • Avgift för frukostbuffé: INR 799 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för extrasäng: INR 1000.0 per natt
  • Middag med värdfolket: INR 1200

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 06.00 och 21.00.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Barn bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Courtyard By Marriott Ahmedabad Sindhu Bhavan Road

Adress

Courtyard By Marriott Ahmedabad Sindhu Bhavan Road

Ahmedabad, Indien

N 23.040123 E 72.504354

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare