1 / 55

Baan Klang Aow Beach Resort

Hua Hin - Cha Am - Pranburi, Thailand

Om Bang Saphan

I Bang Saphan ligger Baan Klang Aow Beach Resort, en 2 minuters bilfärd från Ban Krood Beach och 8 minuters bilfärd från Wat Tang Sai-templet. Detta hotell vid stranden ligger 30,3 km från Huai Yangs vattenfall och nationalpark och 45,1 km från Huai Yangs vattenfall. Känn dig som hemma i ett av de 98 luftkonditionerade rummen med kylskåp och minibarer. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Ban Krood Beach - 1,5 km
Thang Sai strand - 5,5 km
Wat Tang Sai-templet - 5,8 km
Don Samrans strand - 6,1 km
Nopparat Tharas strand - 14,9 km
Bo Thong Langs vik - 19,5 km
Wat Khao Tham Ma Rong - 19,7 km
Khao Ma Rong Cave - 20,4 km
Suan Luangs strand - 22,2 km
Thap Sakae strand - 24,7 km
Huai Yangs vattenfall och nationalpark - 30,3 km
Sai Khus vattenfall - 38 km
Surins strand - 38,7 km
Red Cliffs - 41 km
Huai Yangs vattenfall - 45,1 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Detta hotell har 4 konferensrum för olika typer av möten och events. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage. Här erbjuds både privat strand, utomhuspool och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och utomhusgrill. Du kan äta gott på hotellets restaurang, som serverar lunch och middag. Du kan även beställa tilltugg på deras kafé och du har tillgång till rumsservice (under begränsade tider). Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift från 07.00 till 10.00.
  • Avgift för kontinental frukost: THB 300 för vuxna och THB 300 för barn
  • Avgift för extrasäng: THB 600 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Baan Klang Aow Beach Resort

Adress

Baan Klang Aow Beach Resort

Bang Saphan, Thailand

N 11.332746 E 99.558248

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare