1 / 72

Hotel Best Front Maritim

Barcelonas omnejd, Spanien

Om Barcelona

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Här har du tillgång till fritidsnöjen som fitnesscenter och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en tv i allmänt utrymme. Gäster kan enkelt ta sig till lokala attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Avsluta dagen med en drink på boendets bar.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Undantag kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Hotel Best Front Maritim

Adress

Hotel Best Front Maritim

Barcelona, Spanien

N 41.40368 E 2.21403

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare