1 / 41

Oytun Park Hotel

Canakkale, Turkiet

Nära WWI Cannons

Bekvämligheter

Luftkonditionering
Bar
Internet
Konferensrum
Parkering
Vattenkokare
Kaffebryggare
TV
Bastu
Gym
Säkerhetsbox
Telefon
Hårtork
Minibar
Trädgård
Terrass
Badkar eller dusch
Rökning tillåten
Husdjur inte tillåtna
Dusch
Skrivbord
Företagsvänlig

Om Oytun Park Hotel

Oytun Park Hotel placerar dig i hjärtat av Çanakkale, och du är inte mer än en fem minuters bilfärd från 18 mars-stadion och Çanakkale Pot. Detta hotell ligger 2,4 km från Trojan Horse och 2,4 km från Cimenlik slott. Känn dig som hemma i ett av de 76 luftkonditionerade rummen med golvvärme och LED-tv. Sängen har Select Comfort-madrass och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gratis fast internetanslutning och wi-fi erbjuds. På rummet finns laptopanpassade värdeförvaringsskåp, skrivbord och telefon med gratis lokalsamtal. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

WWI Cannons - 0,6 km
Mart Stadium - 1 km
18 mars-stadion - 1,3 km
Canakkale Kordon - 1,7 km
Trojan Horse - 1,7 km
Çanakkale Pot - 1,8 km
Spegelbazaaren - 1,9 km
Archaeology Museum - 2 km
Canakkale klocktorn - 2 km
Canakkale arkeologiska museum - 2 km
Mega Beach - 2,2 km
Barlar Sokağı - 2,2 km
Marinmilitärmuseum - 2,3 km
Cimenlik slott - 2,3 km
Nusrat Minelayer - 2,3 km

Den största flygplatsen i närheten är Çanakkale Airport (CKZ), Çanakkale, Turkiet - 2,2 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Planerar du ett event i Çanakkale? På detta hotell finns det event- och konferensutrymmen på upp till 120 kvadratmeter, däribland konferensrum och mötesrum. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Här erbjuds bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en tv i allmänt utrymme. Du kan äta gott på hotellets restaurang och 2 kaféer. Här har du även tillgång till rumsservice (under begränsade tider). Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för extrasäng: TRY 100.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Oytun Park Hotel

Adress

Oytun Park Hotel

TROYA CADDESI

17000

Canakkale, Turkiet

Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare