1 / 100

Lago Resort Menorca Casas del Lago - Adults Only

Calan Bosch, Spanien

Om Ciutadella de Menorca

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och digital-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och kaffe- och tebryggare. Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och parkering (avgift tillkommer) finns även på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till utomhuspool, bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice. Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller bar vid poolen.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En skatt tas ut av de lokala myndigheterna och debiteras på boendet. Skatten minskas med 50% efter den åttonde natten du bor på boendet och barn under 16 år är skattebefriade. Andra skattebefrielser och rabatter kan gälla. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med uppgifterna i bokningsbekräftelsen som du fått efter att ha bokat.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.

Karta över Lago Resort Menorca Casas del Lago - Adults Only

Adress

Lago Resort Menorca Casas del Lago - Adults Only

Ciutadella de Menorca, Spanien

N 39.926938 E 3.834899

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare