1 / 21

Double View Hotel

Dar es Salaam, Tanzania

Om Dar es Salaam

I Dar es Salaam hittar du Double View Hotel en fem minuters bilfärd från Mwenge hantverksmarknad och Makumbusho Village. Detta hotell ligger 1,6 km från Mlimani City och 3,1 km från Nafasi Art Space. Känn dig som hemma i ett av de 43 rummen med kylskåp och platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och tofflor. På rummet finns telefon, skrivbord och separata sittutrymmen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Mwenge hantverksmarknad - 1,2 km
Mlimani City - 1,4 km
Makumbusho Village - 2,4 km
Nafasi Art Space - 2,9 km
University of Dar es Salaam - 2,9 km
Msasani Bay Beach - 4,1 km
Lugalo Golf Course - 4,6 km
Nyumba ya Sanaa - 5,1 km
Little Theatre - 6 km
The Slipway - 7,6 km
Coco Beach - 8,8 km
Kariakoomarknaden - 8,9 km
Mbezi Beach - 9 km
Ilala marknad - 9,3 km
Bongoyo Island - 9,5 km

Double View Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Dar es Salaam (DAR-Julius Nyerere Intl.) - 17,7 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här har du tillgång till anslutande vingård och kan njuta av terrassen. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster. Detta hotell har 2 restauranger med bra mat om du inte bara vill stanna på rummet och njuta av rumsservice dygnet runt. På deras kafé serveras enklare måltider.Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Koppla av med en drink på en av boendets 2 barer/lounger. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 06.00 och 09.00.
  • Avgift för flygtransfer: USD 40 per fordon (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Double View Hotel

Adress

Double View Hotel

Dar es Salaam, Tanzania

N -6.774026 E 39.228989

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare