1 / 21

Amber Villas Diani

Kenya, Kenya

Om Diani-stranden

I Diani-stranden-området Galu Beach ligger Amber Villas Diani, en fem minuters promenad från både Diani Beach och Diani – Chale Marine National Park and Reserve. Denna villa med lyxprofil ligger 47,6 km från Nyali Beach och 49,9 km från Bamburi Beach. Känn dig som hemma i ett av de 2 luftkonditionerade rummen med privata pooler och plasma-tv. Rummen har privata terrasser. Kök utrustat med kylskåp, ugn och spishäll. Gratis wi-fi ser till att du kan hålla dig uppkopplad, och en 32-tums platt-tv med satellitkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum har djupa badkar och regndusch. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Diani – Chale Marine National Park and Reserve - 0,2 km
Diani Beach - 0,4 km
Galu Kinondo - 1,3 km
Kaya Kinondo Sacred Forest - 4,5 km
Kongo Mosque - 12 km
Chale Beach - 14,5 km
Tiwi Beach - 17,4 km
Naturreservatet Shimba Hills - 18,7 km
Mombasa marina nationalpark - 30,6 km
Funzi Beach - 31,7 km
Holy Ghost Cathedral - 38,5 km
Two Tusks - 39 km
Jain Temple - 39,2 km
Fort Jesus - 39,3 km
Mombasa Island - 39,6 km

Närmaste flygplatser är:
Ukunda (UKA) - 7,9 km
Mombasa (MBA-Moi Intl.) - 48,4 km

Gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring och tvättmöjligheter. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och dra nytta av deras gratis wi-fi och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Gäster kan snabbt och enkelt ta sig till lokala sevärdheter med deras kostnadsfria transport.
  • Avgift för flygtransfer: USD 60 per fordon (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Gäster kan få tillåtelse att ta med sig husdjur genom att föranmäla detta. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen.

Karta över Amber Villas Diani

Adress

Amber Villas Diani

Diani-stranden, Kenya

N -4.356276 E 39.558309

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare