1 / 94

Castleknock Hotel

Dublin, Irland

Om Dublin

Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan satellitkanaler står för underhållningen. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och expressincheckning. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferensrum och mötesrum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds både golfbana, inomhuspool och bubbelpool. Detta hotell i art décostil har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift.

  • Förhandsbokning krävs för golftider, massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomst. Kontaktuppgifter finns på bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över Castleknock Hotel

Adress

Castleknock Hotel

Dublin, Irland

N 53.366631 E -6.390488

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare