1 / 30

Om Hannover

NH Hannover ligger centralt i Hannover, en 5 minuters bilfärd från Maschsee och 5 minuter från Hannover Zoo. Detta hotell med exklusiv profil ligger 10,3 km från Hannovermässan och 3,9 km från Heinz von Heiden Arena. Känn dig som hemma i ett av de 91 luftkonditionerade rummen med minibarer och LED-tv. Gratis fast internet gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Universitetet i Hannover - 0,5 km
Georgengarten - 0,7 km
Kestnersällskapet - 0,7 km
Ernst August Galerie - 0,9 km
Welfenslottet - 0,9 km
Niki-de-Saint-Phalle-Promenade - 1,3 km
SpielBank Hannover - 1,3 km
Kröpcke - 1,3 km
Brauhaus Ernst August - 1,4 km
Die Nanas - 1,4 km
Galerie Artforum - 1,4 km
Ballhof - 1,4 km
Wasserspiele - 1,5 km
Leibnizhus - 1,5 km
Pavillon - 1,5 km

Den största flygplatsen i närheten är Hannover (HAJ) - 11 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och värdeförvaringsskåp i receptionen. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Här erbjuds fitnesscenter och hyrcyklar. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och cykelförvaring. På hotellets kafé kan du stilla hungern, och du kan även köpa snacks i deras snackbar/deli. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras mot en avgift på vardagar mellan 06.30 och 10.00. Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Tyskland. Detta boende har klassificerats som 4 stars.
  • Avgift för frukostbuffé: EUR 13–32 för vuxna och EUR 13–32 för barn (ungefärligt pris)
  • Parkeringsavgift: EUR 17 per dag
  • Avgift för husdjur: EUR 25 per husdjur per vistelse
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över NH Hannover

Adress

NH Hannover

Hannover, Tyskland

N 52.381107 E 9.727826

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare