1 / 66

Thermae Sylla Spa Wellness Hotel

Centrala och Norra Grekland, Grekland

Om Istiaia-Aidipsos

Känn dig som hemma i ett av rummen med minibarer. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har hårtorkar och badrockar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Hotellets gäster har tillgång till rumsservice dygnet runt och kan även köpa nåt att äta i deras snackbar/deli. Här erbjuds en gratis komplett frukost dagligen.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • En stadsskatt tas ut av staden och betalas på boendet. Skatten är säsongsbunden och gäller inte alltid året om. Undantag från skatten kan finnas. Kontakta boendet med hjälp av uppgifterna i bokningsbekräftelsen för mer information.

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Förhandsbokningar krävs för spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Thermae Sylla Spa Wellness Hotel

Adress

Thermae Sylla Spa Wellness Hotel

Istiaia-Aidipsos, Grekland

N 38.880944 E 23.046117

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare