1 / 39

Om Kanchanaburi

I Kanchanaburi ligger Kanvela Resort vid floden, en kvarts bilfärd från både Wat Tham Seua & Wat Tham Khao Noi och Bron över floden Kwai. Detta hotell ligger 9 km från JEATH krigsmuseum och 10,5 km från Thailand-Burma Railway Centre. Känn dig som hemma i ett av de 10 luftkonditionerade rummen med kylskåp och LCD-tv. Rummen har privata terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Wat Tham Seua & Wat Tham Khao Noi - 7,1 km
Wat Bahn Tham - 7,1 km
Bron över floden Kwai - 8,8 km
JEATH krigsmuseum - 9 km
Thailand-Burma Railway Centre - 10,5 km
Kanchanaburis krigskyrkogård - 10,8 km
Lak Meuang - 12,2 km
Kanchanaburi Skywalk - 12,3 km
Kanchanaburi Walking Street - 12,3 km
Khao Pun Cave - 14,1 km
Khwae Noi River - 14,5 km
Wat Tham Pu Wa - 19,5 km
Wat Metta Thamrat - 20,4 km
Malika City 124 - 20,4 km
Ban Kao National Museum - 24,1 km

Kanvela Resort rekommenderar att du använder flygplatsen Suvarnabhumi International Airport (BKK) - 177 km

Gäster har tillgång till bland annat expressutcheckning, kemtvätt/tvättjänster och flerspråkig personal. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här har du tillgång till utomhuspool och kan njuta av trädgården. Boendet har även gratis wi-fi, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och utomhusgrill. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang The Time Kitchen, som specialiserar sig på thailändska köket, eller bara lata dig på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Här erbjuds en gratis frukost enligt egen beställning dagligen mellan 07.00 och 10.00.
  • Avgift för flygtransfer: THB 2700 per fordon (enkel resa)
  • En avgift tas ut för sen utcheckning

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ett barn, upp till 6 år, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används. Det är möjligt att barn inte är berättigade till gratis frukost.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.

Karta över Kanvela Resort

Adress

Kanvela Resort

Kanchanaburi, Thailand

N 14.055829 E 99.448212

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare