1 / 93

DoubleTree by Hilton Hotel Kosice

Kosice, Slovakien

Om Kosice

Gratis fast internetanslutning och wi-fi tillhandahålls, och underhållning erbjuds i form av en LCD-tv med kabelkanaler. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, laptopanpassade värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service dygnet runt och gratis dagstidningar i lobbyn. Gäster har tillgång till hämtning vid järnvägsstationen mot en avgift och parkering (avgift tillkommer) finns tillgänglig på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage. Här har du bland annat tillgång till bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster. Du kan äta gott på hotellets restaurang och kafé. Här har du även tillgång till rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.

  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.
  • Boendet välkomnar alla gäster, oavsett sexuell läggning och könsidentitet (HBTQ+-vänligt).

Karta över DoubleTree by Hilton Hotel Kosice

Adress

DoubleTree by Hilton Hotel Kosice

Kosice, Slovakien

N 48.71739 E 21.25987

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare