1 / 55

Om Lloret de Mar

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och gratis toalettartiklar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage och kroppsbehandlingar. Här erbjuds bubbelpool, bastu och fitnesscenter. Detta hotell har även gratis wi-fi, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och info om cykelturer. Avsluta dagen med en drink på boendets bar.

  • Förhandsbokning krävs för golftider, massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomst. Kontaktuppgifter finns på bokningsbekräftelsen.
  • Det totala rumspris som visas för den 31 december inkluderar avgiften för en obligatorisk galamiddag på nyårsaftonen
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Kontaktfri incheckning är tillgänglig.

Karta över Hotel Marsol

Adress

Hotel Marsol

Lloret de Mar, Spanien

N 41.69897 E 2.84821

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare