1 / 22

Resor till Malaga

Malaga är en av Andalusiens största, med ca 600 000 invånare. Malaga har mycket att erbjuda sina besökare - både historiska monument, shopping och ett sydländskt gatuliv. Bland sevärdheterna i Malaga finns bland annat borgen Alcazaba, katedralen som är från 1500-talet, romerska teatern och Botaniska trädgården.

Om Malaga, Andalucien

Bra hotell och lägenheter i Malaga
När du reser till Malaga så rekommenderar vi hotell eller lägenheter i centrum. Är du i Malaga en vecka eller två, så är det skönt att ha hotellet eller lägenheten nära stranden och att hotellet har pool. Vi har arbetat med hotell och lägenhetsbokning i mer än 30 år och ägs av Stena Line. Så du kan tryggt boka din resa till Malaga på Costa del Sol med oss.

** Malaga är perfekt för en sol & bad semester**
Malaga på Costa del Sol är perfekt för sol & badsemester eller en weekendresa. Det finns mycket att göra Malaga och många utflyktsmål som Gibralatar, Granada eller Ronda. Det är enkelt och tryggt att semestra i Spanien. Till flygplatsen i Malaga går det mycket billiga flyg från Sverige. På sommaren är Medelhavet härligt varmt.

Malaga är Picassos födelsestad och 2003 invigdes ett nytt Picassomuseum. 2011 invigde Carmen Thyssen-Bornemisza sitt museum med spanska konstnärer. För den som gillar bilar är ett besök på "Museo Automovilistico" ett måste, här finns en imponerande samling från slutet av 1800-talet fram till 1980. Ett besök i borgen Alcazaba är att rekommendera, likaså ett besök i den botaniska trädgården är en upplevelse.

I närheten av centrum i Malaga finns också flera fina stränder, bland dem La Malagueta. Runt katedralen och Calle Marqués de Larios finns det ett stort utbud av restauranger och butiker. Typisk mat för området kring Malaga är fisk och då helst stekt eller friterad.

De Arabiska baden är en härlig upplevelse, här kan man njuta av bad och massage i en fantastisk miljö.

Delbetala ditt hotell, lägenhet och resa till Malaga
Tänk på att du kan delbetala eller avbetala din bilsemester, flyg eller ditt hotell i Malaga med Captum. Du kan dela upp i avbetalningar på din resa i upp till 12 månader.

Karta över Malaga

Flyg och hotell till Malaga

Populära boenden i Malaga
Hotell med 3 stjärnor
Upptäck de mest populära och prisvärda hotellen här!
Hotell med 4-5 stjärnor
Upptäck de mest populära och lyxiga hotellen här!
Camping, hus och lägenheter
Upptäck våra mest populära och prisvärda boenden här!

Populära boenden

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare