1 / 100

Noax Hotel

Om Mersin

Noax Hotel ligger i Mersin (i området Akdeniz), en fem minuters bilfärd från både Maiden's castle och Archaeology & Ethnography Museum. Detta hotell ligger 1,4 km från Grekisk-ortodoxa kyrkan och 1,5 km från Mersin Museum. Känn dig som hemma i ett av de 85 luftkonditionerade rummen med LCD-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Archaeology & Ethnography Museum - 0,8 km
Maiden's castle - 1,4 km
Mersin Museum - 1,5 km
Grekisk-ortodoxa kyrkan - 1,6 km
Hazreti Mikdat moské - 1,6 km
Mersin Lunapark - 1,7 km
Ataturk-museet - 1,7 km
Ataturk Park - 1,9 km
Mersin hamn - 1,9 km
Mersin Denizpark - 2 km
Mersin Grand moské - 2,1 km
Mersin Convention Center - 2,7 km
Anamur-museet - 2,7 km
Cleopatra's Gate - 2,7 km
Forum Mersin shoppingcenter - 3 km

Den största flygplatsen i närheten är Adana (ADA-Sakirpasa) - 84,9 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och 3 mötesrum. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Här erbjuds bland annat utomhuspool, bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi och conciergetjänster. Detta hotell har 3 restauranger med bra mat om du inte bara vill stanna på rummet och njuta av rumsservice dygnet runt. På deras 2 kaféer serveras enklare måltider.Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för kontinental frukost: TRY 80 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är öppen mellan juni och september.
  • Förhandsbokningar krävs för spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Djur och assistanshundar är ej tillåtna.

Karta över Noax Hotel

Adress

Noax Hotel

Mersin, Turkiet

N 36.791384 E 34.612689

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare