1 / 25

Hostel Bed&Beer

Moskva, Ryssland

Om Moskva

Hostel Bed&Beer ligger i Moskva (i området Centrala Moskva), en fem minuters bilfärd från både Röda torget och Zaryadye-parken. Detta vandrarhem ligger 1,6 km från TsUM — Central Universal Department Store och 2 km från Vasilijkatedralen. Känn dig som hemma i ett av de 11 rummen. Laga din egen mat i det delade/gemensamma köket. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har dusch och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

CDM:s observationsdäck - 0,9 km
TsUM — Central Universal Department Store - 1,2 km
Bolsjojteatern - 1,4 km
GUM varuhus - 1,4 km
Zaryadye-parken - 1,5 km
Kazankatedralen - 1,5 km
Röda torget - 1,6 km
Uppståndelseporten - 1,6 km
Tverskaya Street - 1,7 km
Minin- och Pozharsky-monumentet - 1,7 km
Kreml - 1,7 km
Lenin-mausoleet - 1,8 km
Statens Historiska Museum - 1,8 km
Vasilijkatedralen - 1,8 km
Moskvas moderna konstmuseum - 1,8 km

Närmaste flygplatser är:
Sheremetyevos flygplats (SVO) - 35,1 km
Moskva (VKO-Vnukovo Intl.) - 34,3 km
Podolsk (OSF-Ostafievo) - 36,5 km
Zhukovsky International Airport (ZIA) - 43,8 km
Moskva (DME-Domodedovo Intl.) - 57,8 km

Gäster har tillgång till bland annat reception (öppen dygnet runt), bagageförvaring och tvättmöjligheter. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi, en tv i allmänt utrymme och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer.
  • Parkeringsavgift: RUB 300 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Om visum krävs för inresa i landet kan ditt boende i vissa fall hjälpa dig med de dokument som krävs för att erhålla ett. Mer information får du genom att kontakta boendet med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Boendet kan ta ut en avgift för denna tjänst, även om du skulle avboka. Alla arrangemang görs direkt mellan dig och boendet.
  • Ryska medborgare: Vuxna (14 år och äldre) måste uppvisa giltigt inrikespass vid incheckningen (internationella ryska pass eller körkort godtas inte). Födelseattester måste uppvisas för alla ryska barn (under 14 år) vid incheckningen. Om en rysk släkting eller förmyndare (som inte är förälder till barnet) reser med ett barn under 14 år i Ryssland, måste denne släkting eller förmyndare vid inckeckningen även visa upp dokumentation som intygar att hen får resa med barnet. Icke-ryska medborgare: Vuxna och barn måste uppvisa giltigt pass, visum och migrationskort vid incheckningen.
  • Ett barn, 2 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.

Karta över Hostel Bed&Beer

Adress

Hostel Bed&Beer

Moskva, Ryssland

N 55.763 E 37.63574

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare