1 / 42

Om Nelson

I Nelson ligger Savoy Hotel nära stranden, en 5 minuters promenad från Bodhi Day Spa och 5 minuter från Tea Garden Salon & Spa. Detta hotell med möjlighet till skidåkning ligger 0,5 km från Touchstones Museum och 0,5 km från Cottonwood Falls Park. Känn dig som hemma i ett av de 12 luftkonditionerade rummen med espressobryggare och platt-tv. Sängen har bäddmadrass och sängtillbehör av högsta kvalitet. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, regndusch och lyxtoalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Baldface Lodge - 0,3 km
Bodhi Day Spa - 0,4 km
Tea Garden Salon & Spa - 0,4 km
Touchstones Museum - 0,5 km
Cottonwood Falls Park - 0,5 km
Nelson & District Community Complex - 0,8 km
Kootenay River - 1,6 km
Lakeside Park - 1,8 km
Kootenay Lake - 2 km
Granite Pointe Golf Club - 2,2 km
Selkirk College Tenth Street Campus - 3,3 km
The Cube Climbing Centre - 3,5 km
Pulpit Rock Trailhead - 6 km
Pulpit Rock - 6,4 km
Diamond Glades - 17,1 km

Savoy Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Castlegar, BC (YCG) - 40,6 km

Gäster har tillgång till bland annat bagageförvaring, tvättmöjligheter och bankomat/banktjänster. Efter en dag i skidbackarna kan du koppla av i en av 4 bubbelpooler. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och skidförvaring. Skidbussen tar dig till skidbackarna snabbt och enkelt (avgift tillkommer). Savoy Hotel har en restaurang som serverar gäster underbar mat.
  • Avgift för husdjur: CAD 20 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över Savoy Hotel

Adress

Savoy Hotel

Nelson, British Columbia, Kanada

N 49.49019 E -117.29809

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare