1 / 100

Om Prachuap Khiri Khan

@T Boutique Hotel ligger i Prachuap Khiri Khan på stranden, en tio minuters bilfärd från både Ao Manaos strand och Kung Mongkuts minnespark för vetenskap och teknologi. Detta hotell med exklusiv profil ligger 4,3 km från Waghor Aquarium och 7,3 km från Ko Lam. Känn dig som hemma i ett av de 92 luftkonditionerade rummen med kylskåp. Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Waghor Aquarium - 3,3 km
Kung Mongkuts minnespark för vetenskap och teknologi - 3,4 km
Ao Manaos strand - 3,5 km
Ko Lam - 7,3 km
Khao Lom Muak - 7,6 km
Saran-ways bro - 9,9 km
Stadspelarhelgedomen - 10,1 km
Wat Thammikaram - 10,5 km
Khao Chong Krajok - 10,5 km
Ao Noi strand - 14,9 km
Wat Ao Noi - 17,4 km
Hat Wanakorn nationalpark - 20,1 km
Princess Mother Memorial Park - 23,3 km
Surins strand - 24,8 km
Huai Yangs vattenfall - 30 km

Närmaste flygplatser är:
Suvarnabhumi International Airport (BKK) - 319,1 km
Bangkok (DMK-Don Mueang Intl.) - 311,5 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och 2 mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Du får tillgång till utomhuspool, fitnesscenter och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och bröllopstjänster. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang @T Terrace, som specialiserar sig på internationell gastronomi, eller bara lata dig på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Engelsk frukost serveras dagligen mot en avgift.
  • Avgift för engelsk frukost: THB 350.00 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för extrasäng: THB 800.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över @T Boutique Hotel

Adress

@T Boutique Hotel

Prachuap Khiri Khan, Thailand

N 11.73871 E 99.78105

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare