1 / 100

Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague

Prag, Tjeckien

Om Prag

Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan digitalkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar/dusch, lyxtoalettartiklar och bidéer. På rummet finns telefon, laptopanpassade värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, expressincheckning och expressutcheckning. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här erbjuds bastu och dygnet runt-öppet fitnesscenter. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och barnpassning mot en avgift. Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Engelsk frukost serveras dagligen mot en avgift.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague

Adress

Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague

Prag, Tjeckien

N 50.088684 E 14.406346

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare