Horrmundberget 458 -djurtillåten

Sälen - Kläppen, Sverige

Om hotellet

Horrmundberget 458 -djurtillåten

Friliggande stuga 90 kvm + loft i ett lugnt område med åtkomst till några av våra underbara längdskidspår. Stugan är personligt inredd och har en altan i söderläge samt utemöbler. Barnstol och resesäng finns i boendet (medtag täcke, kudde och lakan till resesängen). Barngrind. Torkskåp. Tvättmaskin. Pjäxtork. 3 parkeringsplatser. Wifi*** Stort allrum med köksavdelning innehållande: Diskmaskin, kyl med separat frys, spis med ugn samt micro. Allrummet innehåller braskamin, soffa, matbord och TV. Brant trappa till loftet som har 1 allrum med soffa samt 1 sovrum.

6+2 bäddar fördelade på 2 sovrum samt loft Nedre plan: 1 sovrum med 1 dubbelsäng
1 sovrum med 1 dubbelsäng

Loft: (öppen planlösning) 1 sovrum med 2 120 cm breda sängar. Bäddsoffa (ca 140 cm)

2 WC varav en är med dusch, hörnbadkar och bastu samt en separat gästtoalett. Tvättmaskin och torkskåp finns i ett separat och rymligt rum.

Lift/pist: Ca 100 m till anslutningslift* som leder till Hökens lift i Mitt i Pisten* Längdskidåkning: via skidväg** Rökförbud. Djurtillåten. Detta är ett förmedlat boende. *Anslutningsliften är öppen vid tillgång av natursnö, ingår ej i snögarantin. **Öppet vid tillgång av natursnö, ingår ej i snögarantin. ***WIFI tillhandahålls i ditt boende kostnadsfritt av stugägaren.
Vid problem med WIFI hänvisar vi till Kläppens fria surf-zoner: http://klappen.se/om-klappen/wifi-zoner/

Loading map...

Adress

GPS: N 61.04125 E 13.370476