1 / 42

Om Sintra

Gäster har tillgång till bland annat business-service, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Här erbjuds bland annat fitnesscenter, säsongsöppen utomhuspool och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Avsluta dagen med en drink på boendets bar eller bar vid poolen. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift.

  • En avgift tas ut för sen utcheckning (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • En del anläggningar kan ha begränsad tillgänglighet. Gäster kan kontakta receptionen för mer information med hjälp av kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.

Karta över Arribas Sintra Hotel

Adress

Arribas Sintra Hotel

Sintra, Portugal

N 38.817529 E -9.475156

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare