1 / 58

Hestia Hotel Europa

Tallinn, Estland

Om Tallinn

Hestia Hotel Europa ligger i hjärtat av Tallinn, en knapp tio minuters promenad från både Tallinns hamn och Nautica. Detta hotell med exklusiv profil ligger 0,8 km från Tallinns universitet och 1 km från Estlands museum för samtidskonst. Känn dig som hemma i ett av de 185 rummen med minibarer och LCD-tv. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan kabelkanaler står för underhållningen. Privat badrum med badkar eller dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Nautica - 0,1 km
Tallinns hamn - 0,5 km
Rotermannkvarteret - 0,5 km
Viru Keskus Shoppingcenter - 0,6 km
KGB-museet - 0,7 km
Ryskt kulturcenter - 0,7 km
Tallinns universitet - 0,8 km
Kanontornet Tjocka Margareta - 1 km
Ryska ikongalleriet - 1 km
Stora Havsporten - 1 km
Estlands sjöfartsmuseum - 1 km
Viruporten - 1 km
Estlands museum för samtidskonst - 1 km
Före detta KGB-högkvarteret - 1,1 km
Tallinns stadsmuseum - 1,1 km

Hestia Hotel Europa rekommenderar att du använder flygplatsen Tallinn (TLL-Lennart Meri) - 5 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, dator och gratis dagstidningar i lobbyn. På detta hotell erbjuds event- och konferenslokaler såsom konferenscenter och mötesrum. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Ägna lite tid åt dig själv med massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en souvenirbutik eller tidningskiosk. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang Restaurant Olive eller bara ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider). Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukost enligt egen beställning serveras på vardagar mellan 06.30 och 10.00 och på helger mellan 06.30 och 11.00 mot en avgift. Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Estland. Detta boende har klassificerats som 4 stars.
  • Avgift för frukost enligt egen beställning: EUR 13 för vuxna och EUR 6 för barn
  • Parkeringsavgift: EUR 15 per natt
  • Avgift för närliggande parkering: EUR 6 per per dag (40 meter bort)
  • Avgift för husdjur: EUR 20 per husdjur per natt
  • Inga avgifter tas ut för assistanshundar
  • Avgift för extrasäng: EUR 35.0 per natt

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta Hestia Hotel Europa

Adress

Tallinn

GPS: N 59.441279 E 24.760602

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare