1 / 50

Mumsa Beach Resort & Restaurant

Hua Hin - Cha Am - Pranburi, Thailand

Om Thap Sakae

Mumsa Beach Resort & Restaurant ligger i Thap Sakae på stranden, en fem minuters bilfärd från Surins strand. Detta hotell vid stranden ligger 35,6 km från Ban Krood Beach och 32,9 km från Ao Manaos strand. Känn dig som hemma i ett av de 3 luftkonditionerade rummen med kylskåp och LED-tv. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrum med dusch, gratis toalettartiklar och tandborstar och tandkräm. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Surins strand - 1,6 km
Princess Mother Memorial Park - 7,4 km
Hat Wanakorn nationalpark - 9,3 km
Thap Sakae strand - 12,9 km
Huai Yangs vattenfall - 13,5 km
Thang Sai strand - 26 km
Kung Mongkuts minnespark för vetenskap och teknologi - 27,1 km
Waghor Aquarium - 27,2 km
Ao Manaos strand - 32,9 km
Huai Yangs vattenfall och nationalpark - 33,3 km
Wat Tang Sai-templet - 33,3 km
Ko Lam - 35,6 km
Ban Krood Beach - 35,6 km
Khao Lom Muak - 37 km
Stadspelarhelgedomen - 37,5 km

Mumsa Beach Resort & Restaurant rekommenderar att du använder flygplatsen Suvarnabhumi International Airport (BKK) - 343,9 km

Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, expressutcheckning och kemtvätt/tvättjänster. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig på begäran), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här erbjuds massage och du har tillgång till gym. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). På detta hotell kan du äta något gott på derasrestaurang med loungebar. Vill du hellre ta det på rummet erbjuds rumsservice (under begränsade tider). En gratis frukost enligt egen beställning ingår.
  • Avgift för flygtransfer: THB 4500.00 per fordon (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Ett barn, upp till 3 år, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används. Det är möjligt att barn inte är berättigade till gratis frukost.
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.

Karta över Mumsa Beach Resort & Restaurant

Adress

Mumsa Beach Resort & Restaurant

Thap Sakae, Thailand

N 11.575081 E 99.66649

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare