1 / 44

Om Wien

Hotel Post ligger centralt i Wien, en 3 minuters promenad från Danube River och 6 minuter från Stephansplatz. Detta hotell ligger 0,5 km från Stefansdomen och 1 km från Hofburgs kejserliga slott. Känn dig som hemma i ett av de 103 rummen. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Fleischmarkt - 0,1 km
Danube River - 0,2 km
Schwedenplatz - 0,3 km
Wiens Ringstraße med spårvagn - 0,3 km
Ankeruhr - 0,4 km
Morzinplatz - 0,5 km
Stephansplatz - 0,5 km
Stadtpark - 0,5 km
Stefansdomen - 0,5 km
Urania - 0,6 km
Graben - 0,6 km
Landstrasser Hauptstrasse - 0,6 km
Kärntner Strasse - 0,7 km
Playground in the Stadtpark - 0,7 km
Peterskirche - 0,8 km

Hotel Post rekommenderar att du använder flygplatsen Vienna International Airport (VIE) - 18,2 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Passa på att dra nytta av bland annat gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Detta hotell ger dig möjlighet att lyxa till det lite med rumsservice (under begränsade tider). Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.00 och 11.00. Hotelstars Union tilldelar officiella stjärnklassificeringar för boenden i Österrike. Detta boende har klassificerats som 3 stars.
  • Avgift för närliggande parkering: EUR 24 per per dag
  • Avgift för husdjur: EUR 10 per husdjur per dag
  • Avgift för extrasäng: EUR 24.0 per vistelse

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Kontantfria betalningsmetoder är tillgängliga för alla transaktioner.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta Hotel Post

Adress

Vienna Vienna

GPS: N 48.210288 E 16.378094

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare