1 / 65

Cloud 10 Boutique Hotel

Myanmar, Myanmar

Om Yangon

Cloud 10 Boutique Hotel ligger i Yangon (i området Bahan), ett stenkast från Kandawgyi naturpark och 3 minuters promenad från Kandawgyi-sjön. Detta bed and breakfast ligger 0,9 km från Bogyoke Aung San Museum och 1,6 km från Yangon zoologiska trädgårdar. Känn dig som hemma i ett av de 18 luftkonditionerade rummen med minibarer och platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Badrummen har gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Kandawgyi naturpark - 0,1 km
Kandawgyi-sjön - 0,3 km
Bogyoke Aung San Museum - 0,8 km
Myanmar Gems Museum & Gems Market - 1,1 km
Kaba Aye Paya & Mahapasana Cave - 1,1 km
Nga Htat Gyi Pagoda - 1,1 km
Shwedagon pagod - 1,5 km
Chaukhtatgyi pagod - 1,5 km
Yangon zoologiska trädgårdar - 1,7 km
Kyauktan - 1,7 km
Karaweik Palace - 2 km
Folkets park - 2 km
Centrala affärsdistriktet - 2,3 km
Bogyoke Aung San Stadium - 2,6 km
The Planetarium - 2,6 km

Den största flygplatsen i närheten är Yangon (RGN-Yangon Intl.) - 16,1 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Njut av utsikten från deras terrassen och trädgården, och dra nytta av deras gratis wi-fi. Boendet har även en tv i allmänt utrymme och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Boendets gäster kan avnjuta en middag på C-10 Restaurant eller ta det lugnt på rummet med rumsservice. Här erbjuds en gratis engelsk frukost dagligen mellan 07.00 och 10.00.
  • Avgift för flygtransfer: USD 20.00 per fordon

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Cloud 10 Boutique Hotel

Adress

Cloud 10 Boutique Hotel

Yangon, Burma

N 16.80165 E 96.16207

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare