Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Göteborg-Fredrikshamn med Stena Line
Göteborg-Fredrikshamn med Stena Line

Stena Line Göteborg – Fredrikshamn är vägen till Jylland

Göteborg - Fredrikshamn är den stora vägen till Danmark och Jylland. Fredrikshamn är mysigt för en minisemester och du har nära till Skagen, Billund och alla aktiviteter längs Västerhavet. I Billund lockar Legoland och badlandet Lalandia. Detta är också en bra väg ner till Tyskland via Flensburg. Flensburg är också stort för bordershop och gränshandel. Att ta bilen via Göteborg – Fredrikshamn och vidare ner över Jylland är en bra väg till Holland också.

Rabatt på Stena Line

Du får alltid 20% på färjan med Stena Line om du bokar färja och boende samtidigt på Sembo.

Färjorna Göteborg till Fredrikshamn

Stena Lines färjorna Göteborg till Fredrikshamn går med 7 avgångar per dygn. Färjeöverfarten tar ca 3 och 15 minuter. Så det är alltid någon tid som passar bra. Ombord på Stena Lines färjor har du bra shopping och god mat i restaurangerna.

Pris*: Beroende på biljett typ så kostar det 603 kr till drygt 2800 kr för en personbil med passagerare enkel väg. Priserna ändras beroende på tid mellan bokning och avgång.

Information om Fredrikshamn och Jylland

Här hittar du lite information om Jyllands sevärdheter karta, väder och roliga saker att göra på Jylland. Du hittar alla Sembos hotell och boende på Jylland här.

Jylland    Fredrikshamn    Skagen    LEGOLAND®

Bilsemester och hyra hus i Danmark

Ska du bila i Danmark och på Jylland så finns massor med tips här på Sembo. Det är också mysigt att hyra ett ett hus i Danmark för skön semestervecka. Det finns allt från enkla stugor till lyxiga villor med egen pool att hyra.

Bilsemester i Danmark    Hyra hus i Danmark

Hotell i Danmark

Hotell i Danmark hittar du så klart här på Sembo. Vi har ett stort utbud av hotell i Fredrikshamn, runt Legoland i Billund, i mysiga Skagen och på resten av Jylland.

Hotell i Danmark

*Med reservation för ändrade priser

Stena Lines färjor från Sverige till Danmark, Lettland, Polen och Tyskland.

Göteborg-Fredrikshamn    Varberg-Grenå    Göteborg-Kiel

Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia

Nynäshamn-Ventspils