Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Göteborg-Kiel färjan Stena Germanica
Göteborg-Kiel färjan Stena Germanica

Göteborg – Kiel med Stena Line är vägen till Tyskland

Färjorna Göteborg till Kiel är en bekväm väg för dig som ska på bilsemester i Tyskland eller eller längre söderut. Du slipper köra genom Danmark. Färjan går från Göteborg på kvällen och du vaknar i Kiel på morgonen utvilad för att köra vidare till ditt resmål. Kiel är också ett trevligt resmål i sig. Färjeöverfarten tar ca 14 och 30 minuter. När du parkerat bilen ombord och njuter av känslan av att vara på väg till Tyskland och Europa, så startar resan alltid med en avkopplande kväll ombord. Hur avkopplande den blir är förstås upp till dig. Våra nya båtar är utformade med fokus på det goda livet, du äter och dricker gott, du shoppar lite vardagslyx och du ser solen gå ned vid horisonten. Men det kanske bästa av allt är att här finns tid att umgås med nära och kära.

Pris*: Beroende på biljett typ så kostar det från 1766 kr till 5671 kr för en personbil med passagerare enkel väg. Till detta kommer hytt. Priserna ändras beroende på tid mellan bokning och avgång.

Rabatt på Stena Line

Du får alltid 20% på färjan med Stena Line om du bokar färja och boende samtidigt på Sembo.

Hotell i Tyskland

Hotell i Tyskland hittar du så klart här på Sembo. Vi har ett stort utbud av hotell runt Kiel, Hamburg, Lübeck och längs vägarna söderut i Europa.

Hotell i Tyskland

Information om Tyskland och Kiel

Här hittar du lite information om Tyskland sevärdheter karta och tips om roliga saker att göra i Tyskland. Du hittar alla Sembos hotell och boende i Tyskland här.

Tyskland   Kiel    Hamburg    Lübeck

Bilsemester och hyra hus i Tyskland

Ska du bila i Tyskland eller vidare ut i Europa, så finns massor med tips här på Sembo. Det är också mysigt att hyra ett ett hus i Damnark för skön semestervecka. Det finns allt från enkla stugor till lyxiga villor med egen pool att hyra.

Bilsemester i Tyskland    Hyra hus i Tyskland

*Med reservation för ändrade priser

Stena Lines färjor från Sverige till Danmark, Lettland, Polen och Tyskland.

Göteborg-Fredrikshamn    Varberg-Grenå    Göteborg-Kiel    Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia    Nynäshamn-Ventspils