Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Stena Line färja till Polen
Stena Line färja till Polen

Karlskrona-Gdynia med Stena Line är vägen till Polen

Karlskrona-Gdynia
Stena Line Karlskrona Gdynia är en bra väg till Polen. Gdynia ligger när Sopot och Gdansk vid Östersjökusten. Du kan också bila till Krokow och skidorten Zakopane i södra Polen. Linjen har 3 avgångar per dag varav en nattavgång. Färjeöverfarten tar ca 10 timmar och 30 minuter timmar. Som alla Stena Line fartyg serveras bra mat ombord och du hittar en Bordershop ombord om du vill handla öl, vin eller sprit till sjöpriser.

Pris*: Beroende på biljett typ så kostar det från 659 kr till 2479kr för en personbil med passagerare enkel väg. På natt avgångar tillkommer hytt.

Rabatt på Stena Line

Du får alltid 20% på färjan med Stena Line om du bokar färja och boende samtidigt på Sembo. 

Information om Polen

Här hittar du information om Polens sevärdheter, karta och roliga saker att göra Polen dessutom finner du alla Sembos hotell och boende i Polen.

Polen   Gdansk   Sopot    Warszawa

Bilsemester och hyra hus i Polen

Ska du bila i Danmark och på Jylland så finns massor med tips här på Sembo. Det är också mysigt att hyra ett ett hus i Damnark för skön semestervecka. Det finns allt från enkla stugor till lyxiga villor med egen pool att hyra.

Polen karta   Hyra hus i Polen

Stena Lines färjor från Sverige till Danmark, Lettland, Polen och Tyskland.

Göteborg-Fredrikshamn    Varberg-Grenå    Göteborg-Kiel    Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia    Nynäshamn-Ventspils