Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Till Lettland med Stena Line
Till Lettland med Stena Line

Nynäshamn-Ventspils med Stena Line är vägen till Lettland

Nynäshamn – Ventspils med Stena Line tar dig direkt till Lettland. Färjeöverfarten tar ca 8 timmar och 30 minuter beroende på avgång. Snabbaste vägen till Lettland med bil. Ombord på våra transportfartyg Stena Flavia och Scottish Viking finns restaurang & bar. Vid ankomst i Ventspils finns vår Bordershop i terminalen med attraktiva priser. Du väljer själv om du vill resa på dagen eller under natten. Ombord finns det både hytter eller vilstolar där du kan koppla av under resan. Från Ventspils är det 2,5 timme med bil till Lettlands huvudstad Riga.

Pris*: Beroende på biljett typ så kostar det från 1079 kr till 2231 kr för en personbil med passagerare enkel väg. På natt avgångar tillkommer hytt.

Rabatt på Stena Line

Du får alltid 20% på färjan med Stena Line om du bokar färja och boende samtidigt på Sembo.

Hotell i Lettland och i Nynäshamn

Hotell i Lettland hittar du så klart här på Sembo. Vi har ett stort urval i Lettaland med städer som Riga, Leipaja och Saolkrasti

Hotell Lettland    Hotell Riga    Hotell Leipaja

Information om Lettland

Här hittar du lite information om Lettlands sevärdheter karta och roliga saker att göra. Du hittar alla Sembos hotell och boende i Lettland.

Information om Lettland

.

Stena Lines färjor från Sverige till Danmark, Lettland, Polen och Tyskland.

Göteborg-Fredrikshamn    Varberg-Grenå    Göteborg-Kiel    Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia    Nynäshamn-Ventspils