Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Trelleborg-Sassnitz med Stena Line
Trelleborg-Sassnitz med Stena Line

Trelleborg-Sassnitz med Stena Line är en bra väg till Tyskland

Stena Line linje Trelleborg till Sassnitz är bra väg för dig som ska till Berlin, Rügen eller som ska bila vidare söderut mot Italien, Kroatien eller Österrike.

Färjeinjen har 2 avgångar per dag varav en nattavgång. Färjeöverfarten tar ca 4 och 15 minuter.

Som alla Stena Line fartyg serveras bra mat ombord och du hittar en Bordershop ombord om du vill handla öl, vin eller sprit till sjöpriser. Priserna ändras beroende på tid mellan bokning och avgång.

Pris*: Beroende på biljett typ så kostar det från 486 kr till 1891 kr för en personbil med passagerare enkel väg. Priserna ändras beroende på tid mellan bokning och avgång.

Rabatt på Stena Line

Du får alltid 20% på färjan med Stena Line om du bokar färja och boende samtidigt på Sembo. 

Hotell i Tyskland

Hotell i Tyskland hittar du såklart här på Sembo. Vi har ett stort utbud av hotell runt Sassnitz, i Berlin, på Rügen och längs vägarna söderut i Europa.

Hotell Tyskland    Hotell Rügen    Hotell Stralsund    Hotell Berlin

Bilsemester och hyra hus i Tyskland

Ska du bila i Tyskland så finns massor med tips här på Sembo. Det är också mysigt att hyra ett ett hus i Tyskland för skön semestervecka. Det finns allt från enkla stugor till lyxiga villor med egen pool att hyra.

Bilsemester i Tyskland    Hyra hus i Tyskland

Stena Lines färjor från Sverige till Danmark, Lettland, Polen och Tyskland.

Göteborg-Fredrikshamn    Varberg-Grenå    Göteborg-Kiel    Trelleborg-Rostock   Trelleborg-Sassnitz   Karlskrona-Gdynia    Nynäshamn-Ventspils