LEGOLAND®

Fantastiska upplevelser på LEGOLAND®

På det nya LEGO® NINJAGO® World kan ni sätta era ninjakunskaper på prov i Lloyds Laser Labyrint, på Coles klättervägg, i Kais spinnare och med Jays reaktionsträning.
Läs mer...

Njut av den ultimata NINJAGO® upplevelsen i den interaktiva världsnyheten LEGO® NINJAGO® The Ride, där ni ska lära er att bemästra de fyra elementen eld, blixt, jord och is för att bekämpa The Great Devourer.

LEGOLAND® är byggt av över 60 miljoner LEGO® klossar med massor av WOW för hela familjen. Gör er redo för fjärilar i magen i rutschkanorna, vattenlek hos piraterna, massor av imponerande LEGO® modeller, full fart i LEGO DUPLO® Land och kanske hittar ni Olsenbanden (Jönssonligan) i Miniland?

Dyk in i en värld av äventyr i LEGOLAND® Billund Resort var vattenland, djurparker och mycket annat roligt ventar på dig. Bo på Lalandia og ge både barnen och de vuxna en upplevelse för livet.

På LEGOLAND® väntar massor av upplevelser – räkna med gåshud i spökhuset Ghost – The Haunted House med alla LEGO® kusligheter, som får håren på armarna att resa sig. Indianhövdingen bjuder på pinnbröd i västernstaden och i Miniland kan ni gå på upptäcktsfärd i en värld av LEGO® klossar. Det väntar sug i magen och fritt fall i Polar X-plorer. Ni kan hälsa på pingvinerna i Penguin Bay eller se hajarna simma över er i Atlantis by SEA LIFE™. Avsluta dagen i LEGO® Toppen, där ni kan se det hela lite ovanifrån.

LEGOLAND® slår upp dörrarna till massor av nöjen, häftiga events och upplevelser ni aldrig kommer att glömma under den fantastiska säsongen 2017.

 

SÅ RESER DU

flygresa flygsemester flygbiljett
FLYG - Vi söker bland över 100 flygbolag efter det bästa priset för dig. Du väljer själv vilka flygtider och resdagar som passar dig. Vi gillar flexibilitet. Boka flyg och boendet samtidigt och du är skyddad av paketreselagen och kan känna dig trygg.
Bilsemester Hyrbil
HYRBIL - Boka hyrbil på semestern. På Sembo samarbetar vi med Carnect som är en välkänd biluthyrningsfirma och våra avtal ger dig leveranstrygghet och ett förmånligt pris. Boka hyrbilen innan du reser så blir det både billigare och enklare.
Boka färja med Sembo
FÄRJA - Spara 20% på båtresan. Boka ditt boende och färja samtidigt så får du minst 20% rabatt på båtresan. Rabatten gäller oavsett om du väljer hotell, stuga eller lägenhet.