Sök och boka resa

search
Vart vill du resa?
När vill du resa?
Resenärer  

Sverige

Drömsemester på hemmaplan
LÄS MER

LEGOLAND® Danmark

Headline
Headline
LEGOLAND®

COOP medlemsrabatt till LEGOLAND®

Just nu får du rabatt på boende samt entré till LEGOLAND® med över 50 spännande och roliga attraktioner. Bo bekvämt på hotell med frukost antingen som granne till LEGOLAND®-parken eller lite billigare på kort avstånd därifrån - du kan också välja att bo i ett hus med eget hushåll i semesterbyn Lalandia på promenadavstånd till parken.

Du får:

  • Rabatterade barnbiljetter (3-14 år) vid köp med dina Coop-poäng
  • Rabatt på färjan med Stena Line
  • Rabatt på utvalda Small Danish Hotels
  • Rabatt på LEGOLAND® temahotell
  • Köp till fler entrébiljetter till rabatterat pris

 

NYHET!

Nu kan du växla dina Coop-poäng till barn-entrébiljetter på LEGOLAND®

 

Välj vilken resväg du vill ha och hur många nätter du vill bo i boxarna nedanför.Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. Begränsat antal platser. Priserna kan ändras pga valutaförändringar.

Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter. Begränsat antal platser. Priserna kan ändras pga valutaförändringar.


Battleofthebrick 82Mm


NYHET 2019! BATTLE OF THE BRICKUpplev årets nyhet, Battle of The Brick – en storslagen riddarshow med riktiga hästar och modiga riddare som behöver er hjälp för att vinna den eftertraktade LEGO®-trofén. Ingen vet hur turneringen slutar...
Kan upplevas på LEGOLAND®

NYHET 2019! BATTLE OF THE BRICK

Upplev årets nyhet, Battle of The Brick – en storslagen riddarshow med riktiga hästar och modiga riddare som behöver er hjälp för att vinna den eftertraktade LEGO®-trofén. Ingen vet hur turneringen slutar...


Kan upplevas på LEGOLAND®


Knapp
NINJAGO® WORLDI LEGO® NINJAGO® World kan ni sätta era ninjakunskaper på prov. Är ni tillräckligt smidiga för att ta er igenom Lloyd's Laser Maze? Är ni tillräckligt starka för Cole's Rock Climb, har ni nog balans för Kai's Spinners, klarar ni av snabbheten i Jay's Lighting Drill – är ni redo för årets största utmaning i NINJAGO® The Ride?
 
Kan upplevas på LEGOLAND®

NINJAGO® WORLD

I LEGO® NINJAGO® World kan ni sätta era ninjakunskaper på prov. Är ni tillräckligt smidiga för att ta er igenom Lloyd's Laser Maze? Är ni tillräckligt starka för Cole's Rock Climb, har ni nog balans för Kai's Spinners, klarar ni av snabbheten i Jay's Lighting Drill – är ni redo för årets största utmaning i NINJAGO® The Ride?

 

Kan upplevas på LEGOLAND®


Knapp

Kai Med Boern


Monky Tonky Land Lalandia


Monky Tonky LandMonky Tonky Land är inte bara ett av Danmarks största, det är också Danmarks coolaste. Släpp lös din fantasi i roliga och barnvänliga Monky Tonky Land, där det finns underhållning i flera dagar. I det stora leklandet kan barnen bygga fantasihus i LEGO®-området, klättra upp till toppen av klättringsjungeln och prova på minibollplaner. Kom och lek i våra kreativa och mysiga barnverkstäder med roliga aktiviteter där barnen kan måla, delta i smyckesverkstad och göra egna nyckelringar. Monky Tonky Land är öppet för alla barn mellan 0 och 12, men resten av familjen kan också njuta av den goda atmosfären i det intilliggande caféet.
 
Kan upplevas på Lalandia

Monky Tonky Land

Monky Tonky Land är inte bara ett av Danmarks största, det är också Danmarks coolaste. Släpp lös din fantasi i roliga och barnvänliga Monky Tonky Land, där det finns underhållning i flera dagar. I det stora leklandet kan barnen bygga fantasihus i LEGO®-området, klättra upp till toppen av klättringsjungeln och prova på minibollplaner. Kom och lek i våra kreativa och mysiga barnverkstäder med roliga aktiviteter där barnen kan måla, delta i smyckesverkstad och göra egna nyckelringar. Monky Tonky Land är öppet för alla barn mellan 0 och 12, men resten av familjen kan också njuta av den goda atmosfären i det intilliggande caféet.

 

Kan upplevas på Lalandia


Knapp
Nyhet! Turbo RacerTurbo Racer är en spektakulär nyhet i Aquadome™ i Lalandia Billund, och en klar favorit bland vilda vattendjur. Det börjar högt upp i Aquadome™, och erbjuder upplevelsen av fritt fall och mycket fart. Kontrollera din tid på hastighetsmätaren och tävla med familjen för att få den snabbaste tiden!
 
Kan upplevas på Lalandia

Nyhet! Turbo Racer

Turbo Racer är en spektakulär nyhet i Aquadome™ i Lalandia Billund, och en klar favorit bland vilda vattendjur. Det börjar högt upp i Aquadome, och erbjuder upplevelsen av fritt fall och mycket fart. Kontrollera din tid på hastighetsmätaren och tävla med familjen för att få den snabbaste tiden!

 

Kan upplevas på Lalandia


Knapp

Lalandia Turbo Racer