Resor till Legoland® Billund Resort

Upplev magin på Legoland Billund Resort, ett fantastisk resmål för hela familjen! Legoland Billund Resort består av fem olika parker - LEGOLAND Park - Lalandia - LEGO® House - GIVSKUD ZOO - WOW PARK. I området hittar du även gamla kungliga slott, barnvänliga stränder, vacker natur och mycket mer!

När du bokar din resa till Legoland Billund Resort med Sembo får du upp till 20% rabatt på färjebiljetten med Stena Line till och från Danmark när du köper färja och boende tillsammans.

Resor till Legoland® Billund Resort

Upp till 20% på färjan

När du bokar din resa till LEGOLAND Billund Resort med Sembo får du upp till 20% rabatt på Stena Line-färjan till och från Danmark. Detta gäller när du väljer att boka färjan och boendet samtidigt. Det rabatterade priset visas direkt i Sembos reseverktyg.

Rabatten gäller på alla Stena Line-färjor som avgår från Halmstad och Göteborg.

Med flyg från Arlanda, Stockholm

Flyg direkt från Arlanda till LEGOLAND Billund Resort i sommar. Under 2024 flyger SAS från Arlanda direkt fem gånger i veckan medan Norwegian flyger direkt två gånger i veckan från juni till augusti.

Under juli och augusti finns det en gratis shuttlebus som kör från flygplatsen till LEGOLAND, Lalandia och stadens hotell i allmänhet.
Du kan också ta de lokala bussarna som går från flygplatsen till Billunds centrum, t.ex. linje 43 och 143.

Färja från Göteborg

Åk färjan Göteborg-Fredrikshamn, ca 2,5 timmar. Från Fredrikshamn är det cirka tre timmar med bil till LEGOLAND. Om du bokar denna färja i samband med att du bokar boende får du 20% rabatt på färjeöverfarten. Priset du ser när du söker är med rabatten avdragen.

Färja från Halmstad

Ta morgonfärjan från Halmstad till Grenå. Färjan tar ca 4,5 timmar och ger dig gott om tid att förbereda dig för en spännande dag. Från Grenå är det cirka två timmar till LEGOLAND. Om du bokar denna färja i samband med att du bokar boende får du 20% rabatt på färjeöverfarten. Priset du ser när du söker är med rabatten avdragen.

Via Öresundsbron eller färja Helsingborg-Helsingör

Åk mot Köpenhamn, antingen via Öresundsbron eller via färjan Helsingborg-Helsingör. Kör E20 förbi Odense till Kolding. Därefter följer du skyltarna mot Billund. Från Köpenhamn tar det cirka tre timmar att köra till LEGOLAND.

Be Happy Pass: Let the Adventure Begin

Bo på ett av de många populära boendena för barnfamiljer på LEGOLAND Billund Resort och få ett gratis familjepass - ett Be Happy Pass.

Läs mer om Be Happy Pass

Läs mer om Legoland Billund Resort
Be Happy Pass: Let the adventure begin!
En semesterort. Fem måsten. 20 attraktioner. För barn!
Sanne Alexandra på Legoland®
Designern och influencern Sanne Alexandra Josefson tog med sin familj till Legoland® Billund Resort i slutet av april. Låt dig inspireras av hennes resa!
Influencern Ellinor Bjurström om familjesemestern: ”Ingen av oss ville åka därifrån”
Influencern Ellinor Bjurström och sambon Jimmy åkte till Danmark på en minisemester med sina barn Aaron, 5 år, och Novali, 2 år. Efter en kortare flygresa från Arlanda landade de på Billund flygplats som ligger cirka 10 minuter från Legoland® Billund Resort. – Hela familjen levde sitt bästa liv, säger Ellinor.
Influencern Sarah Tjulander om familjeresan till Danmark: ”Vi bara måste komma tillbaka”
Kameler, glasögonbjörnar, vargar och gorillor. Givskud Zoo Zootopia som ligger på Jylland i Danmark erbjuder en fantastisk upplevelse för hela familjen. Influencern Sarah Tjulander, hennes fästman och deras två barn åkte på en oförglömlig semester. – Vi älskade det och sa att vi bara måste komma tillbaka, säger Sarah.
En wow-upplevelse för influencern Rasmus Abnersson med familj
Kockar i lego som tillagar lunch, ett vinterland med pulkaåkning och ett enormt vattenland. Influencern Rasmus Abnersson och hans sambo Mimmi Kapell åkte till Danmark med barnen och fick en riktig wow-upplevelse.
Matkreatören Josefine Bäck om resan till Lalandia i Billund
Josefine Bäck besökte Legoland som barn och att komma tillbaka med sin dotter Billie blev en riktig nostalgitripp. Men favoriten på resan till Legoland Billund Resort blev ändå Lalandia. – Det är svårt att beskriva hur mycket som finns där. Mitt tips är att boka många nätter för det finns så mycket att se och göra, säger Josefine.
Amelia avatar
Möt Amelia, vår nya reseplanerare