Våra resmål » Turkiet
Turkiet

Turkiet

Turkiet - en resa till landet där väst möter öst.

Sök och boka resa

search

Turkiet

Du kommer att märka att Turkiet har allt du kan önska dig av en lyckad semester, inte minst att du får valuta för pengarna.

Till Turkiet finns det många former av resor att välja mellan, en resa kan till exempel bestå av en resa med bara kulturellt innehåll eller inte varför inte kombinera det med sol och bad? Vilken typ av resa man än väljer blir semestern en upplevelse med många nya intryck att ta med sig hem.

Här shoppar man billigt: guld, varor i skinn, mattor, kryddor av alla de slag som sprider dofter och färger. Turkiet förför med lata dagar på stranden, historiska lämningar, matupplevelser, tebjudningar i basarerna och den spännande orientaliska atmosfären. Överallt möts man av den vänlighet som utmärker det turkiska folket, framförallt om man har barn med sig. Vill du roa dig, så är det bara att välja och vraka mellan alla olika förströelser som nattlivet bjuder på.

Standarden och läget på vårt boende är varierande både när det gäller semesterlägenheter och hotell. Det är bara att välja i vårt breda utbud vilket boende som passar för just din resa.

Bra att veta inför din resa; Priserna för hotell och lägenheter i Turkiet är endast giltiga för icke-turkiska medborgare. Det vill säga att ingen i sällskapet får ha turkiskt medborgarskap.

Läs mer

Dölj

Visa karta