1 / 36

Om Águas Claras

I Águas Claras ligger S4 Hotel i affärskvarteren, en kvarts promenad från både DF Century Plaza och Taguatinga shoppingcenter. Detta hotell ligger 19,3 km från Arena BRB Mané Garrincha och 21,6 km från Amerikanska ambassaden. Känn dig som hemma i ett av de 200 individuellt inredda rummen med kök. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en LED-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. På rummet finns värdeförvaringsskåp och skrivbord. Städning erbjuds dagligen. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

DF Century Plaza - 1 km
Taguatinga shoppingcenter - 1,1 km
Taguaparque - 2,3 km
Hospital Anchieta - 4,4 km
City Park - 14,2 km
ParkShopping - 14,6 km
Centro Médico de Brasília - 14,7 km
Templo da Boa Vontade - 14,7 km
Hospital Urológico de Brasília - 15,3 km
Jardim Zoologico de Brasilia - 16,2 km
Igrejinha N.S. De Fatima church - 16,4 km
Meteorologiska nationalinstitutet - 16,9 km
Memorial of the Indigenous Peoples - 17 km
O Espaço Cultural Renato Russo - 17 km
Fundacao Athos Bulcao - 17,1 km

S4 Hotel rekommenderar att du använder flygplatsen Brasilia (BSB-Brasilia Intl. - President Juscelino Kubitschek) - 21,6 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, expressincheckning och expressutcheckning. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Här erbjuds utomhuspool och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, en frisersalong och utomhusgrill. Du kan äta lunch och middag på hotellets restaurang S4 RESTAURANTE, som specialiserar sig på brasilianska köket, eller beställa snacks på deras kafé. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift från 06.00 till 10.00.
  • Avgift för frukostbuffé: BRL 29.90 per person (ungefärligt pris)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Föräldrar eller vårdnadshavare som reser med barn under 18 år måste uppvisa barnets födelsebevis och fotolegitimation (t.ex. pass) vid incheckning. Om endast en av föräldrarna reser internationellt till Brasilien med barnet, måste denna person dessutom uppvisa attesterad tillåtelse att resa undertecknad av den andre föräldern, i tillägg till barnets födelsebevis och fotolegitimation. Föräldrar eller vårdnadshavare som inte kan eller vill uppvisa en sådan attest måste inneha juridisk attest. Resenärer som planerar att resa till Brasilien med barn bör kontakta ett brasilianskt konsulatkontor innan resan för ytterligare information.
  • Poolen är tillgänglig mellan 08.00 och 20.00.
  • Ett barn, 8 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.
  • Höjdbegränsning gäller för parkering.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta över S4 Hotel

Adress

S4 Hotel

Águas Claras, Brasilien

N -15.836748 E -48.039011

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare