1 / 48

Hotel & Spa Vacances Bleues Villa Marlioz

Aix-les-Bains, Frankrike

Om Aix-les-Bains

Gäster har tillgång till bland annat dator, gratis dagstidningar i lobbyn och reception (öppen dygnet runt). Hämtning vid järnvägsstationen erbjuds avgiftsfritt och avgiftsfri parkering är tillgänglig på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till inomhuspool, bubbelpool och bastu. Detta hotell har även gratis wi-fi, en souvenirbutik eller tidningskiosk och en tv i allmänt utrymme. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift. Detta boende har fått sin officiella stjärngradering från Frankrikes Turistutvecklingsbyrå, ATOUT France.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Gäster kan tillåtas att ta med sig husdjur om de kontaktar boendet direkt. Kontaktuppgifter finns i bokningsbekräftelsen (tilläggsavgifter tillkommer, mer information hittar du i avsnittet om avgifter).
  • Boendet rengörs av städpersonal.
  • Kontaktfri incheckning och kontaktfri utcheckning är tillgängliga.

Karta över Hotel & Spa Vacances Bleues Villa Marlioz

Adress

Hotel & Spa Vacances Bleues Villa Marlioz

Aix-les-Bains, Frankrike

N 45.67223 E 5.91132

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare