1 / 30

Paes Pearl

Goa, Indien

Om Baga

Paes Pearl ligger i Baga på stranden, en 3 minuters promenad från Baga Beach och 6 minuter från Titos Lane. Detta hotell vid stranden ligger 1,9 km från Calangute Beach och 4,8 km från Candolim-stranden. Känn dig som hemma i ett av de 12 luftkonditionerade rummen med minibarer och platt-tv. Rummen har privata balkonger/terrasser. Med gratis fast internetanslutning och wi-fi håller du dig uppkopplad, medan satellitkanaler står för underhållningen. Badrummen har dusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Baga Beach - 0,2 km
Titos Lane - 0,5 km
Casino Palms - 1,5 km
Calangute Beach - 1,7 km
Calangute Market - 2 km
Poriat Football Ground - 2,4 km
Baga Night Market - 2,7 km
Sankt Antonius kapell - 3,1 km
Sankt Alex kyrka - 3,2 km
Kerkar Art Complex - 3,9 km
Nattmarknad, lördag - 4 km
Splashdown Waterpark - 4 km
Candolim-stranden - 4,9 km
Mae De Deus kyrka - 5,2 km
Miraculous Cross - 6 km

Närmaste flygplatser är:
Dabolim flygplats (GOI) - 39,4 km
North Goa Airport (GOX), Goa, Indien - 29,6 km

Gäster har tillgång till bland annat kemtvätt/tvättjänster, reception (öppen dygnet runt) och bagageförvaring. Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Här har du tillgång till fritidsnöjen som gym och hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi och conciergetjänster. Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice (under begränsade tider). Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar. Här erbjuds en gratis frukostbuffé dagligen mellan 07.00 och 10.00.
  • Avgift för flygtransfer: INR 3500.00 per fordon (tur och retur)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Paes Pearl

Adress

Paes Pearl

Baga, Indien

N 15.55818 E 73.752311

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare