1 / 71

Grand Royale Apartment Complex & Spa

Bansko, Bulgarien

Om Bansko

Grand Royale Apartment Complex & Spa ligger i Bansko i ett shoppingområde, en kvarts promenad från Bansko Gondola Lift och Vihren. Detta hotell med familjevänlig profil ligger 2,4 km från Holy Trinity Church och 7,2 km från Ski Bansko. Känn dig som hemma i ett av de 74 rummen med kylskåp och mikrovågsugn. Rummen har privata balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och kabel-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, hårtorkar och badrockar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Skidorten Bansko - 0,9 km
SkiBansko by Traventuria - 0,9 km
Bansko Gondola Lift - 1 km
Vihren - 1,1 km
Museum of Otets Paisii Hilendarski - 1,3 km
Sveta Troitsa Church - 1,4 km
House Museum of Neofit Rilski - 1,4 km
Velyanov’s House - 1,4 km
Paisii Hilendarski Historical Center - 1,5 km
Bansko Permanent Icon Exhibition - 1,5 km
House Museum of Nikola Vaptsarov - 1,7 km
Holy Trinity Church - 1,7 km
Chapel of the Holy Virgin - 1,7 km
Ski Bansko - 7,2 km
Banderitsa Meadow - Mezhdinna - 7,3 km

Grand Royale Apartment Complex & Spa rekommenderar att du använder flygplatsen Sofia (SOF) - 181,5 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift (tillgänglig dygnet runt), och avgiftsfri parkering finns på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Med bubbelpooler och bastu är det enkelt att koppla av efter en lång dag i skidbacken. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Den kostnadsfria skidbussen gör det enkelt för dig att ta dig till skidbackarna. Deras restaurang Grand Royale, som specialiserat sig på internationell gastronomi, har en loungebar där du kan ta en drink, men du kan även ta det lugnt på rummet med rumsservice (under begränsade tider).
  • Avgift för tidig incheckning: BGN 20 (endast i mån av tillgång)
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Poolen är tillgänglig mellan 09.00 och 20.00.
  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Grand Royale Apartment Complex & Spa

Adress

Grand Royale Apartment Complex & Spa

Bansko, Bulgarien

N 41.824611 E 23.485442

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare