1 / 33

Holiday World Resort

Fuengirola, Spanien

Om Benalmadena

Holiday World Resort ligger i Benalmádena vid havet, en tio minuters bilfärd från både Playa de Carvajal och Bioparc Fuengirola Zoo & Aquarium. Denna resort med exklusiv profil ligger 3,7 km från Playa de los Boliches och 8,4 km från La Carihuela. Känn dig som hemma i ett av de 400 rummen med minibarer. Rummen har privata inredda balkonger. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Malaga Province Beaches - 0,7 km
Playa de Carvajal - 0,8 km
Benalmádenas fjärilspark - 2,9 km
Playa de Torreblanca - 2,9 km
Playa de Benalnatura - 3 km
Slottet Colomares - 3 km
Playa de las Yucas - 3,2 km
Playa de los Boliches - 3,5 km
Plaza de España - 3,6 km
Playa Mini Golf Espana - 3,6 km
Buddist Temple - 3,7 km
Romerska arkeologiparken - 4 km
Playa de las Gaviotas - 4,1 km
Casino Torrequebrada - 4,2 km
Torrequebrada Golfklubb - 4,9 km

Holiday World Resort rekommenderar att du använder flygplatsen Málaga Airport (AGP), Málaga, Spanien - 21,7 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service, reception (öppen dygnet runt) och flerspråkig personal. Parkering (avgift tillkommer) erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan passa på att njuta av massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till 3 utomhuspooler, en vattenpark (avgift tillkommer) och gym. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en spelhall. Denna resort erbjuder all inclusive-priser. Dessa priser inkluderar mat och dryck på deras restauranger. Avgifter kan tillkomma på vissa restauranger för särskilda, middagar, rätter, drycker och andra bekvämligheter.

Denna resort har 4 restauranger med bra mat om du inte bara vill stanna på rummet och njuta av rumsservice (under begränsade tider). På deras kafé serveras enklare måltider.Törstig? Släck din törst på någon av boendets 3 barer/lounger eller 3 poolbarer. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift.

Detta boende är stängt från 5 januari till 13 februari.
  • Avgift för kontinental frukost: EUR 14 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för parkering under tak: EUR 15.00 per dag
  • Avgift för värdeförvaringsskåp på rummet: EUR 2.85 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Kontanttransaktioner på boendet kan inte överstiga EUR 1000, på grund av statliga bestämmelser. Du kan få mer information genom att kontakta boendet med kontaktinformationen i bokningsbekräftelsen.
  • Förhandsbokningar krävs för massage. Bokningar kan göras genom att kontakta denna resort innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Upp till 2 barn, 2 år eller yngre, bor gratis i förälders eller vårdnadshavares rum om inga extrasängar används.
  • Kontaktfri utcheckning är tillgänglig.

Karta Holiday World Resort

Adress

Benalmádena Málaga

GPS: N 36.576762 E -4.579193

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare