1 / 95

Grande Real Villa Italia

Cascais, Portugal

Om Cascais

Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Privat badrum med badkar och dusch, gratis toalettartiklar och bidéer. På rummet finns telefon, värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och reception (öppen dygnet runt). Gäster erbjuds flygtransfer tur/retur mot en avgift och gratis parkeringsservice finns även på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. Här har du bland annat tillgång till utomhuspool, ångbastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi, en frisersalong och bröllopstjänster. Följande faciliteter är stängda under juldagen:

  • Fullständigt spa
  • Sen utcheckning är möjlig mot en avgift (endast i mån av tillgång)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Grande Real Villa Italia

Adress

Grande Real Villa Italia

Cascais, Portugal

N 38.691018 E -9.42411

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare