1 / 23

Palolem Inn

Goa, Indien

Om Chauri

Palolem Inn ligger i Canacona nära stranden, en tio minuters bilfärd från både Palolem Beach och Colomb Beach. Detta hotell ligger 9 km från Agonda Beach och 23,4 km från Cabo de Rama Fort. Känn dig som hemma i ett av de 17 luftkonditionerade rummen med kylskåp och minibarer. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och en platt-tv med kabelkanaler erbjuder all underhållning du behöver. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Palolem Beach - 0,2 km
Colomb Beach - 1,6 km
Patnem-stranden - 1,9 km
Rajbag-stranden - 4,6 km
Galgibaga strand - 7,3 km
Butterfly Beach - 7,5 km
Agonda Beach - 9 km
Cola Beach - 12,2 km
Cotigao naturskyddsområde - 12,6 km
Cabo de Rama Fort - 23,4 km
Kurumgad Island - 27,3 km
Paul John Distillery - 28,2 km
Ravindranath Tagore Beach - 29,2 km
Holy Cross Chapel-Baradi - 29,8 km
Kaju Bagh Beach - 29,9 km

Den största flygplatsen i närheten är Dabolim flygplats (GOI) - 64,6 km

Gäster har tillgång till bland annat expressincheckning, expressutcheckning och gratis dagstidningar i lobbyn. Gäster erbjuds flygtransfer från hotellet mot en avgift och avgiftsfri parkering finns även på plats. Här erbjuds utomhuspool och inomhuspool. Detta hotell har även gratis wi-fi, conciergetjänster och en frisersalong. Du kan äta gott på hotellets restaurang och kafé. Här har du även tillgång till rumsservice (under begränsade tider). Koppla av med din favoritdrink i deras bar eller bar vid poolen. Gratis frukost ingår.
  • Avgift för flygtransfer: INR 1500 per fordon

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Palolem Inn

Adress

Palolem Inn

Chauri, India

N 15.01314 E 74.02235

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare