1 / 28

Sea Front Patnem Beach Huts

Goa, Indien

Om Chauri

Sea Front Patnem Beach Huts ligger i Canacona, en femton minuters bilfärd från både Palolem Beach och Patnem-stranden. Detta hotell vid stranden ligger 10 km från Agonda Beach och 24,4 km från Cabo de Rama Fort. Känn dig som hemma i ett av de 10 rummen. Rummen har privata balkonger/terrasser. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad. Badrummen har dusch och gratis toalettartiklar. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Patnem-stranden - 0,1 km
Colomb Beach - 1,4 km
Palolem Beach - 1,6 km
Rajbag-stranden - 2,2 km
Galgibaga strand - 5 km
Butterfly Beach - 8,5 km
Agonda Beach - 10 km
Cotigao naturskyddsområde - 11,8 km
Cola Beach - 13,2 km
Cabo de Rama Fort - 24,4 km
Kurumgad Island - 24,9 km
Ravindranath Tagore Beach - 26,8 km
Paul John Distillery - 28,8 km
Holy Cross Chapel-Baradi - 30,4 km
Kaju Bagh Beach - 30,5 km

Den största flygplatsen i närheten är Dabolim flygplats (GOI) - 63,3 km

Gäster har tillgång till bland annat gratis dagstidningar i lobbyn, kemtvätt/tvättjänster och reception (öppen dygnet runt). Avgiftsfri parkering erbjuds på plats. Skäm bort dig själv med massage eller njut av utsikten från deras trädgården. Detta hotell har även gratis wi-fi, en frisersalong och hjälp med bokning av biljetter och guidade turer. Gäster kan enkelt ta sig till närliggande attraktioner med boendets buss (avgift tillkommer). Du kan äta på hotellets restaurang, eller ta det lugnt på rummet med deras rumsservice. Släck törsten med din favoritdrink i boendets bar.
  • Avgift för extrasäng: INR 700.0 per dag

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Sea Front Patnem Beach Huts

Adress

Sea Front Patnem Beach Huts

Chauri, India

N 14.99647 E 74.034266

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare