1 / 30

Pattra Resort Hotel

Guangzhou, Kina

Om Guangzhou

Pattra Resort Hotel ligger i Guangzhou (i området Zengcheng), tio minuter med bil från både Gaotan Hot Spring och Baishui Waterfall. Detta hotell med lyxprofil ligger 4,1 km från Dafeng Gate Scenic Area, Guangzhou Zengcheng och 14,6 km från Magic Eagle Rock. Känn dig som hemma i ett av de 246 luftkonditionerade rummen med minibarer. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med badkar och dusch, djupa badkar och regndusch. På rummet finns telefon, laptopanpassade värdeförvaringsskåp och skrivbord. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Gaotan Hot Spring - 4,1 km
Baishui Waterfall - 4,4 km
Dafeng Gate Scenic Area, Guangzhou Zengcheng - 4,4 km
Magic Eagle Rock - 14,6 km
Guanchong Mountain - 20,9 km
Kwan-yin Pond - 21 km
Shimen Forest Park - 22,8 km
Riverside Park - 23,4 km
Dajiangbu Ancient Village - 23,4 km
Conghua Museum - 23,6 km
Conghua stadstorg - 24,8 km
Conghua Hot Spring - 24,9 km
Tianhu Tourist Area - 26,8 km
Baoqu Rose World - 33,9 km
Hakka House - 34,4 km

Den största flygplatsen i närheten är Baiyun International Airport (CAN) - 78,5 km

Gäster har tillgång till bland annat business-service dygnet runt, gratis dagstidningar i lobbyn och kemtvätt/tvättjänster. Detta hotell har 8 konferensrum för olika typer av möten och events. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Koppla av på deras fullständiga spa, där du kan njuta av massage och ansiktsbehandlingar. Här har du tillgång till bland annat utomhuspool, bastu och fitnesscenter. Boendet har även gratis wi-fi och conciergetjänster. Detta hotell har 2 restauranger med bra mat om du inte bara vill stanna på rummet och njuta av rumsservice (under begränsade tider). På deras kafé serveras enklare måltider.Avsluta dagen med en drink på boendets bar. Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift. Till förmån för våra kunder har vi angett ett betyg baserat på vårt stjärngraderingssystem.

Du ska betala följande avgifter på boendet:

  • Deposition: CNY 1000.0 per vistelse

Vi har listat alla tilläggsavgifter som boendet har upplyst oss om.

  • Avgift för frukostbuffé: CNY 128 för vuxna och CNY 128 för barn

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

  • Endast registrerade gäster är tillåtna på boendets rum.

Karta över Pattra Resort Hotel

Adress

Pattra Resort Hotel

Guangzhou, Kina

N 23.5649 E 113.78583

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare