1 / 100

Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes

Cappadocia, Turkiet

Om Hacilar

Gratis fast internet gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns telefon, laptopanpassade värdeförvaringsskåp och skrivbord. Gäster har tillgång till bland annat gratis internet, business-service och gratis dagstidningar i lobbyn. Gratis parkeringsservice erbjuds på plats. Skäm bort dig med ett besök på deras spa, som erbjuder bland annat massage, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar. På detta hotell erbjuds gäster ski-in/ski-out och både utomhuspool och inomhuspool. Boendet har även gratis wi-fi, conciergetjänster och skidförvaring. Skidbussen tar dig till skidbackarna snabbt och enkelt (avgift tillkommer). Frukostbuffé serveras dagligen mot en avgift.

  • Förhandsbokningar krävs för massage och spabehandlingar. Bokningar kan göras genom att kontakta detta hotell innan ankomsten med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.
  • Anslutande rum kan erbjudas i mån av tillgång. Gäster kan be om anslutande rum genom att kontakta boendet direkt med kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen.

Karta över Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes

Adress

Radisson Blu Hotel, Mount Erciyes

Hacilar, Turkiet

N 38.54186 E 35.53025

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare