1 / 39

Om Hua Hin

Mitt i Hua Hin ligger Lemon Loft Boutique Room , en knapp fem minuters bilfärd från Hua Hins nattmarknad och Klai Kangwon Palace. Detta pensionat vid stranden ligger 1,7 km från Hua Hin Beach och 1,9 km från Hua Hins järnvägsstation. Känn dig som hemma i ett av de 6 luftkonditionerade rummen med kylskåp och platt-tv. Gratis wi-fi gör att du kan hålla dig uppkopplad, och satellit-tv erbjuder underhållning. Privat badrum med dusch, gratis toalettartiklar och hårtorkar. På rummet finns skrivbord och separata sittutrymmen. Städning erbjuds en gång per vistelse. Avstånd avrundas till närmsta decimal.

Hua Hin Street Arts - 0,9 km
Hua Hins pir - 1,1 km
Hua Hin Fish Market - 1,1 km
Hua Hins klocktorn - 1,1 km
Wat Hua Hin - 1,2 km
Hua Hins nattmarknad - 1,2 km
Soi Bintabaht - Hua Hin Walking Street - 1,3 km
Baan Silapin - 1,4 km
Monsoon Valley Vineyard - 1,4 km
Jao Mae Tub Tims helgedom - 1,4 km
Hua Hin shoppingcenter - 1,4 km
Hua Hin Beach - 1,5 km
Pone Kingpetchs staty - 1,5 km
Hua Hins järnvägsstation - 1,7 km
Royal Hua Hin golfklubb - 1,7 km

Närmaste flygplatser är:
Hua Hin (HHQ-Hua Hin Intl.) - 5,8 km
Suvarnabhumi International Airport (BKK) - 225,5 km
Bangkok (DMK-Don Mueang Intl.) - 217,9 km

Gäster har tillgång till bland annat bankomat/banktjänster och kaffe i allmänt utrymme. Gäster har mot en avgift tillgång till flygtransfer tur/retur (tillgänglig dygnet runt) och transport till/från färjeterminal. Här erbjuds massage och du har tillgång till hyrcyklar. Boendet har även gratis wi-fi, hjälp med bokning av biljetter och guidade turer och utomhusgrill. Planerar du en dag på en närliggande nöjespark tar du dig enkelt dit med boendets buss (avgift tillkommer). Ät gott på Lemon House kitchen, en bufférestaurang med loungebar, eller på deras kafé. Mingla med andra gäster - här erbjuds alla gäster gratis mottagning dagligen. Kontinental frukost serveras dagligen mot en avgift från 07.30 till 10.00.
  • Avgift för kontinental frukost: THB 150 per person (ungefärligt pris)
  • Avgift för flygtransfer: THB 2000 per fordon (enkel resa)

Det är möjligt att listan ovan inte är fullständig, samt att avgifter och depositioner inte inkluderar skatt. Observera att dessa kan komma att ändras.

Karta över Lemon Loft Boutique Room

Adress

Lemon Loft Boutique Room

Hua Hin, Thailand

N 12.57929 E 99.95484

Bygg din resa med Amelia, vår AI-reseplanerare